محاسبه هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا برای یک نفر یا خانواده

امتیاز دهید post

تعریف افراد وابسته و هزینه‌ها در جدیدترین اصلاحیه برنامه پاسپورت دومینیکا تفاوت‌هایی با قبل دارد. در شرایط گذشته، متقاضی اصلی می‌توانست برای همه اعضای خانواده، حتی خواهر و برادر، درخواست اخذ شهروندی و پاسپورت دومینیکا بدهد. درحالی که خواهر و برادر در اصلاحیه جدید از افراد وابسته حذف شده‌اند. پس برای محاسبه هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا، اول باید تعریف افراد وابسته را یاد بگیریم و بعد به سراغ محاسبه هزینه برای خود و اعضای خانواده برویم.

هزینه متقاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده با یکدیگر تفاوت‌های زیادی دارد که باید در زمان درخواست پاسپورت دوم این نکته را در نظر داشته باشید. در این مقاله از بلاگ کنکاش می‌خواهیم شما را با تعریف دقیق افراد وابسته و هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا آشنا کنیم. شرکت کنکاش نماینده دولت دومینیکا در ایران است و تمام مراحل پرونده‌ متقاضیان در تیم کنکاش انجام می‌شود. به همین دلیل می‌توانید تازه‌ترین خبرها و جدیدترین اصلاحیه‌ها را همیشه از بلاگ کنکاش پیگیری کنید.  

شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا

برنامه شهروندی دومینیکا از ۲ روش زیر به متقاضیان سرمایه‌گذاری در دومینیکا، پاسپورت دوم می‌دهد:

  • کمک بلاعوض به دولت دومینیکا
  • سرمایه‌گذاری در املاک و پروژه‌های مورد تایید دولت

در روش اول، دولت دومینیکا با جذب سرمایه‌های خارجی به دنبال رشد و توسعه دومینیکا است. با این حال، شما صاحب ملک در دومینیکا نمی‌شوید. در روش دوم، نه تنها پاسپورت دومینیکا را دریافت می‌کنید، بلکه یک سرمایه‌گذاری دلاری خواهید داشت.

پروژه هتل هیلتون دومینیکا یکی از پروژه‌های مورد تایید دولت این کشور است که برای سرمایه‌گذاری بسیار مناسب است. با سرمایه‌گذاری در این هتل زنجیره‌ای بسیار معروف، همزمان سهام‌دار هتل هیلتون می‌شوید و پاسپورت قدرتمند دومینیکا را دریافت می‌کنید. شرکت کنکاش نماینده فروش سهام پروژه هتل هیلتون دومینیکا در ایران است.

تعریف افراد وابسته در برنامه شهروندی اقتصادی دومینیکا

متقاضیان اخذ شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه‌گذاری، امکان درخواست شهروندی و پاسپورت دومینیکا را برای اعضای خانواده خود دارند. در برنامه شهروندی اقتصادی دومینیکا، تعریف مشخصی از افراد وابسته وجود دارد. شما به عنوان متقاضی اصلی فقط می‌توانید برای افرادی درخواست پاسپورت دوم بدهید که در لیست زیر قرار گرفته‌اند:

فرد وابستهشرایط فرد وابسته برای ثبت درخواست پاسپورت
همسر متقاضی اصلیبدون پیش شرط
فرزند متقاضی اصلی و همسر متقاضی اصلیسن زیر ۱۸ سال
فرزند متقاضی اصلی و همسر متقاضی اصلیسن بین ۱۸ تا ۳۰ سال و مشغول به تحصیل
فرزند متقاضی اصلی و همسر متقاضی اصلیدارای مشکلات جسمی و ذهنی
والدین و پدربزرگ و مادربزرگ متقاضی اصلی و همسرسن بالای ۶۵ سال

همه افرادی که در لیست بالا قرار می‌گیرند، باید تحت حمایت مالی متقاضی اصلی و همسر متقاضی اصلی باشند تا بتوانند برای اخذ پاسپورت دومینیکا اقدام کنند. اگر فرزند شما بین ۱۸ تا ۳۰ سال دارد، حتما باید از یک موسسه آموزش عالی معتبر نامه اشتغال به تحصیل را نشان دهد.

هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا

در شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا گفتیم که دولت از ۲ طریق به سرمایه‌گذاران خارجی شهروندی و پاسپورت دومینیکا را می‌دهد. حالا می‌خواهیم هزینه سرمایه‌گذاری، هزینه پردازش پرونده، هزینه بررسی پرونده، هزینه گواهی شهروندی و هزینه صدور پاسپورت را به شما بگوییم. با دانستن این اطلاعات می‌توانید هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا برای یک نفر یا خانواده را محاسبه کنید.

هزینه کمک بلاعوض به دولت دومینیکا برای یک نفر یا خانواده

حداقل مبلغ لازم برای کمک بلاعوض به دولت ۱۰۰ هزار دلار آمریکا است. حالا با توجه به تعداد افراد وابسته، هزینه نهایی بیشتر می‌شود. به طور کلی، هزینه‌های این گزینه به صورت زیر است:

  • ۵۰ هزار دلار برای همسر
  • ۱۷۵ هزار دلار برای یک خانواده ۴ نفره
  • ۲۵ هزار دلار برای هر فرد وابسته دیگر زیر ۱۸ سال
  • ۵۰ هزار دلار برای هر فرد وابسته دیگر ۱۸ سال به بالا

هزینه‌های دیگری نیز در مراحل مختلف این برنامه وجود دارد:

  • هزینه پردازش پرونده: ۱۰۰۰ دلار به ازای هر درخواست
  • هزینه بررسی پرونده: ۴۰۰۰ دلار برای متقاضی اصلی و ۷۵۰۰ دلار به ازای هر فرد بالای ۱۶ سال
  • هزینه گواهی شهروندی: ۲۵۰ دلار به ازای هر نفر
  • هزینه صدور پاسپورت: ۷۵ دلار به ازای هر نفر

هزینه سرمایه گذاری در بخش املاک برای یک نفر یا خانواده

مبلغ سرمایه‌گذاری در بخش املاک ۲۲۰ هزار دلار آمریکا است. در این گزینه، متقاضی اصلی باید هزینه‌های دولتی را برای خود و هر کدام از افراد وابسته پرداخت کند. شرح هزینه‌ها را در زیر می‌بینید:

  • ۲۵ هزار دلار برای متقاضی اصلی
  • ۳۵ هزار دلار برای متقاضی اصلی و ۳ فرد وابسته
  • ۵۰ هزار دلار برای متقاضی اصلی و ۵ فرد وابسته
  • ۲۵ هزار دلار برای هر فرد وابسته که اضافه می‌شود

هزینه‌های دیگری نیز در مراحل مختلف این برنامه وجود دارد:

  • هزینه پردازش پرونده: ۱۰۰۰ دلار به ازای هر درخواست
  • هزینه بررسی پرونده: ۴۰۰۰ دلار برای متقاضی اصلی و ۷۵۰۰ دلار به ازای هر فرد بالای ۱۶ سال
  • هزینه گواهی شهروندی: ۲۵۰ دلار به ازای هر نفر
  • هزینه صدور پاسپورت: ۷۵ دلار به ازای هر نفر

حالا دیگر بهتر می‌توانید هزینه اخذ پاسپورت دومینیکا برای خود و اعضای خانواده را محاسبه کنید. برای تصمیم‌گیری در انتخاب هر کدام از این گزینه‌ها باید شرایط شما توسط مشاوران کنکاش بررسی شود. هر کدام از این گزینه‌ها مزایا و معایبی دارند که بهتر است قبل از تصمیم‌گیری از آنها اطلاع پیدا کنید.

مدت زمان اخذ پاسپورت دومینیکا برای خانواده

مهمترین مزیت برنامه شهروندی اقتصادی دومینیکا، مدت زمان کوتاه آن برای اخذ پاسپورت دوم است. اگر نگاهی به برنامه‌های مشابه کرده باشید، متوجه هستید که در بعضی از این برنامه‌ها چند سال طول می‌کشد که شما پاسپورت دوم را دریافت کنید. در حالی که با کنکاش می‌توانید بین ۳ تا ۶ ماه پاسپورت معتبر دومینیکا را در دست داشته باشید. علاوه بر این، نیاز به حضور در دومینیکا ندارید و تمام مراحل پرونده توسط ایجنت‌ دومینیکا یعنی تیم کنکاش انجام می‌شود.

کلام آخر

برنامه شهروندی دومینیکا برای ششمین سال متوالی در سال ۲۰۲۲ به عنوان محبوب‌ترین برنامه شهروندی اقتصادی در تمام دنیا انتخاب شده است. مزایای این برنامه و شرایطی که دولت برای تسهیل روند دریافت پاسپورت این کشور در نظر گرفته است، باعث شده که سرمایه‌گذاران زیادی برای اخذ پاسپورت دوم این کشور را انتخاب کنند. علاوه بر این، شما با در دست داشتن پاسپورت دومینیکا می‌توانید به بیش از ۱۴۴ کشور جهان بدون ویزا سفر کنید.

همه این مزیت‌ها در کنار مدت زمان کوتاه اخذ پاسپورت دومینیکا، این برنامه را به یکی از گزینه‌های محبوب سرمایه‌گذاران ایرانی تبدیل کرده است. شما می‌توانید از مشاوران ما در تیم کنکاش تمام سوالات خود را بپرسید. کنکاش بیش از ۳۰ سال است که در زمینه اخذ اقامت و تابعیت از طریق سرمایه‌گذاری فعالیت می‌کند و در حال حاضر نیز نماینده دومینیکا در ایران است.

بیشتر بخوانید:

مزایا و معایب پاسپورت دومینیکا چیست؟

آیا می توانم با پاسپورت دومینیکا در اروپا زندگی کنم؟

بدون کامنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *