سرمایهگذاری در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی همیشه یکی از بهترین راهحلها برای حفظ ارزش سرمایه و افزایش سود مطمئن بوده است. حالا اگر در این میان بتوانید کشوری را پیدا کنید که علاوه بر سرمایهگذاری مطمئن، بدون نیاز به مدرک زبان و در زمان کمتر از یک سال پاسپورتش را نیز به خانواده سرمایهگذار و شخص متقاضی بدهد، باید این شانس را فرصتی طلایی دانست.
دومینیکا دقیقاً همین فرصت طلایی برای متقاضیان ایرانی است. کشوری که تابعیت مضاعف را قبول دارد و با داشتن پاسپورتش میتوان به بیش از ۱۴۴ کشور جهان سفر کرد. بیایید تا در ادامه بیشتر با این فرصت طلایی برای اخذ پاسپورت و سرمایهگذاری مطمئن آشنا شویم.
دومینیکا کجاست؟
دومینیکا یکی از کشورهای حوزه کارائیب و نزدیک به گوادلوپ و مارتینیک است که در طول سالهای اخیر بارها بهعنوان بهترین مقصد برای سفرهای خارجی انتخاب شده است. این انتخاب را شاید بتوان مدیون طبیعت زیبا و بکر، آبشارهای متعدد، جنگلهای انبوه و قلههای آتشفشانی دانست که جزیره دومینیکا را به یکی از زیباترین، بکرترین و خاصترین جزایر جهان تبدیل کرده است.
این جزیره که شاید تا امروز نامش را فقط در فیلم سینمایی دزدان دریایی کارائیب شنیده باشید، یکی از معتبرترین پاسپورتهای جهان را دارد و به همین خاطر توانسته بهعنوان یکی از بهترین و ارزانترین مقاصد برای اخذ پاسپورت از طریق سرمایهگذاری شناخته شود. به همین بهانه اگر برنامه و سرمایهای برای اخذ پاسپورت دوم دارید، بهتر است که در ادامه کمی درباره جزئیات اقتصاد دومینیکا بخوانید تا ببینیم که اصلاً این کشور در چه وضعیتی قرار دارد و آیا شهروندانش ثروتمند هستند یا خیر!
پایههای اقتصاد دومینیکا
اساس اقتصاد دومینیکا کشاورزی است و بیشترین محصول تولیدی این کشور که نرخ صادرات بالایی هم در سالهای اخیر داشته، موز است. در کنار کشاورزی، توریسم و گردشگری هم بخش عمدهای از درآمد دومینیکا را به خودش اختصاص داده، به طوری که دولت در سالهای اخیر تلاش کرده تا زیرساختهای گردشگری کشور، مانند امکانات اقامتی و رفاهی را توسعه دهد. همین مسئله راه را برای جذب سرمایه خارجی باز کرد و دولت برای تسهیل جذب سرمایه، در ازای سرمایهگذاری پاسپورت معتبر کشورش را به متقاضیان میدهد.
واحد پول دومینیکا، دلار کارائیب شرقی است؛ اما سرمایهگذاری در این کشور با دلار آمریکا انجام میشود. دولت نیز در تلاش است تا سطح رفاه و امنیت زندگی مردم را بالا نگه دارد و بتواند اعتبار پاسپورتش را هم حفظ کند. به همین خاطر در اعطای پاسپورت سختگیری ویژهای دارد. در واقع شخص متقاضی اگر:
- دارای سوءپیشینه باشد
- در لیست تحریم جهانی باشد
- نتواند منبع و منشأ ثروتش را نشان دهد
شانس زیادی برای دریافت پاسپورت دومینیکا نخواهد داشت. این راستیآزمایی و سختگیری دولت در اعطای پاسپورت باعث شده تا افرادی که دنبال پولشویی هستند، شانس زیادی برای دریافت پاسپورت دومینیکا نداشته باشند و این کشور بتواند همچنان اعتبار پاسپورتش را حفظ کند.
وضعیت ثروت مردم دومینیکا چطور است؟
مردم دومینیکا را نمیتوانیم از ثروتمندترین مردم دنیا بدانیم. بیشتر مردم در عرصه کشاورزی فعال هستند و گروهی دیگر به فعالیتهایی رایج در جزیرهها مانند ماهیگیری مشغول شدند. با گسترش صنعت توریسم و افزایش درآمد ارزی تعداد زیادی از نیروهای کار استخدام بخشهای خصوصی، شرکتهای مختلف و وابسته به صنعت گردشگری شدند و درآمد خوبی وارد این جزیره کوچک و زیبا شد. با این حال نمیتوانیم دومینیکا را در لیست کشورهای ثروتمند جهان رتبهبندی کنیم.
دومینیکا اگرچه در لیست کشورهای ثروتمند جهان نیست؛ اما مقصد بسیاری از ثروتمندان است. بسیاری از افراد مشهور و سلبریتیها برای تعطیلات تابستان یا سال نو، برای مراسم عروسی و تولد همیشه عازم سواحل زیبا و بکر دومینیکا میشوند. سرمایهگذاران بسیاری هم هستند که از امنیت دومینیکا استفاده کردند و این جزیره را برای سرمایهگذاری امن، مطمئن و پرسود مناسب دانستند. این مسئله تا جایی پیش رفت که حالا مجموعه هتلهای بزرگ هیلتون در حال افتتاح یکی از شعب هتلهای زنجیرهای یعنی «هتل هیلتون دومینیکا» در این جزیره است و بر همین اساس میتوانیم آینده سرمایهگذاری در دومینیکا را امن و پرسود بدانیم.
چگونه در دومینیکا سرمایهگذاری کنیم؟
تا اینجا با اقتصاد دومینیکا و وضعیت ثروت مردم آشنا شدیم. حالا که میدانیم این کشور یکی از ارزانترین برنامههای شهروندی اقتصادی برای اخذ پاسپورت را داشته و فرایند سرمایهگذاری تقریباً مطمئن و پرسودی را دارد. حالا بد نیست که نگاهی هم به روشهای دریافت شهروندی اقتصادی دومینیکا داشته باشیم.
متقاضیان میتوانند از دو طریق:
- کمک بلاعوض به دولت
- سرمایهگذاری در پروژههای مورد تأیید دولت
وارد فرایند دریافت پاسپورت دومینیکا شوند. نتیجه هر دو روش یکسان است و پاسپورتتان نیز در مدتزمان چند ماه به دست شما میرسد. در روش اول باید حداقل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا را بهعنوان کمک بلاعوض به دولت بدهید که بیشتر برای توسعه زیرساختهای آموزشی و درمانی کشور استفاده میشود.
اگر هم میخواهید از سرمایهگذاری امروزتان علاوه بر پاسپورت به سود خوبی هم برسید، باید سراغ روش دوم بروید که نیازمند ۲۲۰ هزار دلار آمریکا است. در هر دو روش بالا میتوانید همسر و فرزندان وابسته را نیز همراه برده و مسیر اخذ پاسپورت را برای سایر اعضای خانواده نیز آسان کنید.
در این روش اصلاً نیازی به مدرک زبان هم ندارید، فقط یادتان باشد که باید حتماً از طریق نمایندههای رسمی دولت درخواست بدهید تا بعد از راستیآزمایی مدارک و دریافت تأییدیه، دولت گواهی شهروندی و پاسپورت مادامالعمر دومینیکا را در ازای این سرمایهگذاری به شما و اعضای خانوادهتان بدهد.
کلام آخر
اگر برای سرمایهگذاری در دومینیکا آماده هستید یا میخواهید در این مورد راهنمایی و مشاوره بیشتری بگیرید، میتوانید از طریق سایت دولت دومینیکا، نماینده ایرانی دولت برای سرمایهگذاری در این کشور را پیدا کنید.
بر اساس اعلام رسمی سایت دولت دومینیکا، شرکت کنکاش تنها نماینده دولت دومینیکا برای سرمایهگذاری متقاضیان ایرانی در این کشور است که از صفر تا صد پرونده، جمعآوری مدارک و حتی مشاوره رایگان را در اختیار شما قرار میدهد، منتظر تماستان هستیم.
بیشتر بخوایند:
آیا دومینیکا کشور ثروتمندی است؟
بدون کامنت