آیا شما نیز به دنبال شهروند جهانی شدن هستید؟

یک یا دو روش زیر شاید جوابگوی کنکاش شما در رابطه با نیازتان برای داشتن خانه دوم به هر دلیل باشد.
با توجه به نیازهای سریع و دراز مدت متقاضیان، شرکت کنکاش، برنامه های مهاجرتی را به گروه های زیر تقسیم می نماید تا رهنمون شما در انتخاب برنامه مناسب باشد.

گروه 1 : مهاجرت تا شهروندی

شاید می خواهیم برای همیشه مهاجرت کنیم و در کشوری به دور از دغدغه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با دسترسی به سطح بهداشت و تحصیلات بالاتر برای فرزندانمان زندگی کنیم. در این صورت مهاجرت و اخذ اقامت در کشورهایی که برای حفظ اقامت تا دریافت شهروندی خود ملزم به ماندن خواهید بود را می توانید انتخاب کنید. این گزینه ها معمولا زمان بر هستند.

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه‌گذاری یک روش مناسب برای به دست آوردن گرین کارت است. زیرا به استثنای موارد بسیار اندک، برای افرادی که از توان سرمایه گذاری برخوردارند و واجد برخی شرایط اساسی نیز می باشند، این روش تنها راه اخذ گرین کارت به روش مستقیم و تضمین شده است.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا، برنامه مهاجرت سرمایه گذاری و کارآفرینی برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است. این برنامه ها به دلیل توسعه اقتصادی و اشتغال زایی در کانادا و جذب سرمایه به وجود آمده اند. در حال حاضر استان کبک و برخی استان‌های دیگر این کشور از طریق سرمایه‌گذاری اقدام به جذب مهاجر می کنند.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

مهاجرت به انگلستان از طریق کارآفرینی

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی (The Tier 1 (Entrepreneur روشی برای اخذ اقامت دائم انگلستان است که در آن داوطلبان باید طی یک دوره سه سال و چهار ماهه تجارتی را در انگلستان آغاز و دو کارمند انگلیسی را در سال آخر استخدام کنند و پس از انجام این امر ویزای اقامت آنها تمدید خواهد شد و به این ترتیب بعد از گذشت 5 سال، موفق به اخذ اقامت دائم در انگلستان می شوند.
اطلاعات بیشتر

گروه 2: اقامت

آیا به دنبال گزینه ای پر سرعت برای اخذ اقامت در یک کشور اروپایی هستیم، اما نمی توانیم برای حفظ اقامت، کشورمان را ترک کرده و در کشور جدید ساکن شویم؟

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان

برنامه مهاجرت به مجارستان و دریافت اقامت دایم مجارستان از طریق سرمایه گذاری فرصتی استثنایی را برای اخذ اجازه اقامت در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن و سکونت، کسب و کار، یا مسافرت آزادانه به سایر کشورهای اروپایی فراهم ساخته است. در ازای یک سرمایه‌گذاری ایمن و تضمین شده توسط دولت به مبلغ 300,000 یورو، متقاضیان همه کشورها بجز اتحادیه اروپا می‌توانند فقط با یک بار مسافرت به مجارستان، اجازه اقامت دائم را در عرض حدوداً 3 ماه در این کشور اخذ نمایند.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در اسپانیا انجام می شود. در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید سالی یک بار از اسپانیا دیدن کنید. بعد از پنج سال در صورتی که ملک خریداری شده در اسپانیا را نفروخته باشید، اقامت دائم اسپانیا را دریافت خواهید کرد.
اطلاعات بیشتر
اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اخذ مجوز اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی مختص افرادی است که بتوانند نشان دهند از محل کسب و کار، سرمایه گذاری یا هر منبع دیگری درآمدی معادل حداقل چهار برابر شاخص درآمد در اسپانیا دارند که در حال حاضر 532 یورو در ماه است. در این روش متقاضی باید با ارائه اسناد معتبر به دولت اسپانیا نشان دهد که برای زندگی در این کشور بدون کار کردن دارای استطاعت مالی کافی است. اخذ اقامت موقت اسپانیا از این طریق حدود سه ماه به طول می انجامد.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با سرمایه گذاری به مبلغ 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید. قوانین ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 تعییر یافت و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد، از جمله خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای مناسب به منظور اخذ اقامت دائم این کشور و اتحادیه اروپا است. قبرس صدور شهروندی کامل را ظرف مدت حداکثر 2 تا 3 ماه تضمین کرده است. دارندگان پاسپورت این کشور می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به کانادا نیز معاف هستند.
اطلاعات بیشتر

گروه 3: پاسپورت

گذشته از نیازمان به "داشتن خانه دوم به هر دلیل "، آیا در حال حاضر تنها به یک پاسپورت نیاز داریم تا برای ملاقات های کاری خود بتوانیم با سرعت و بدون نیاز به ویزا سفر کنیم؟

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای مناسب به منظور اخذ اقامت دائم این کشور و اتحادیه اروپا است. قبرس صدور شهروندی کامل را ظرف مدت حداکثر 2 تا 3 ماه تضمین کرده است. دارندگان پاسپورت این کشور می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به کانادا نیز معاف هستند.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به گرانادا

مهاجرت به گرانادا

مهاجرت به گرانادا

دریافت پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری از روش های مختلفی امکان پذیر است. گرانادا با داشتن بازار عظیم توریست کانادا، امریکا و اروپا تقاضای جهانی را برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال شرایط مناسب سرمایه‌گذاری و پاسپورت دوم هستند افزایش داده است.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا

برای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری دو روش پرداخت کمک بلاعوض به دولت دومینیکا و خرید ملک در پروژه های تعیین شده در دومینیکا وجود دارند. داشتن پاسپورت و تابعیت دومینیکا، به دست آوردن تابعیت کشوری است که به فرد اجازه سفر به بسیاری از کشورها را بدون نیاز به دریافت ویزا می دهد و برای متقاضی فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان، افتتاح انواع حساب های بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی پیش رو را مهیا می‌کند.
اطلاعات بیشتر
پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت سنت لوسیا

پاسپورت سنت لوسیا

به منظور اخذ پاسپورت سنت لوسیا و مهاجرت به سنت لوسیا می توان از طریق اهدای کمک بلاعوض به صندوق اقتصاد ملی این کشور، اقدام کرد. این برنامه نوظهور به علت سرعت و قیمت پایین چه برای فرد مجرد و چه برای خانواده، بسیار مورد توجه می باشد. از طریق پاسپورت سنت لوسیا می توان بدون نیاز به ویزا به حدود 120 کشور از جمله کشورهای حوزه شنگن، بریتانیا و هنگ کنگ سفر کرد.
اطلاعات بیشتر

درباره کنکاش

شرکت کنکاش، ارائه دهنده خدمات مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، در سال 1374 با هدف عرضه خدمات حقوقی به متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری که قصد شهروند جهانی‌ شدن را دارند، همزمان در تهران و تورنتو تأسیس گردید. مدیریت شرکت کنکاش با 30 سال تجربه در زمینه مهاجرت سرمایه گذاری مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیان مهاجرت امریکا ،کانادا ، اروپا و جزایر کارائیب عرضه کند.

آخرین خبرها

اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع خارجی که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود. پس از پنج سال به شرطی که متقاضی به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی تسلط داشته باشد، می‌تواند به سرمایه‌گذاری خاتمه داده و اقامت دائم پرتغال را دریافت نماید و در پایان سال ششم نیز می تواند برای اخذ تابعیت پرتغال اقدام کند.
ادامه
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

اکثر استانهای کانادا می توانند متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری را برای برنامه های استانی خود (PNP) نامزد نمایند. در این مقاله به مقایسه برنامه های تجاری و کارآفرینی حال حاضر استان های کانادا پرداخته ایم. البته استان کبک در برنامه های استانی کانادا شرکت نمی‌کند. طبق توافقی که دولت کبک و دولت کانادا با یکدیگر انجام داده اند، استان کبک شرایط انتخابی مخصوص به خود را برای تمام شاخه‌های مهاجرت اقتصادی تعیین نموده است.
ادامه
شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

پس از پنج یا شش سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط باشید.
ادامه
آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال ضروری می باشد. گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد CEFR است. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد. در صورتیکه مجوز اقامت موقت متقاضی از نوع ویزای طلایی پرتغال باشد، تا زمانی که پروژه سرمایه گذاری حفظ گردد اقامت او هر دو سال تمدید خواهد شد.
ادامه
اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی

اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی

شهر ساحلی آلگاروه که سکونتگاه بیش از ۱۰۰ هزار مهاجر بازنشسته است، بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی است که هیچکس راجع به آن حرفی نمی زند. در این نوشتار به دلایلی می پردازیم که نشان می دهند آلگاروه نه تنها یکی از برترین گزینه های زندگی در اروپاست، بلکه در واقع بهترین مکان دنیا در حال حاضر برای زندگی و گذارندن دوران بازنشستگی است. این اطلاعات می تواند برای افرادی که علاقمند به مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال هستند، مفید واقع گردد.
ادامه
تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷

تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷

برنامه ویزای سرمایه گذاری EB-5 آمریکا تا تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷ تمدید شده است. اداره مهاجرت و تابعیت آمریکا و قانونگذاران در حال تلاش برای پیاده سازی اقدامات اصلاحی در برنامه ویزای EB-5 هستند. مسائلی که مورد تغییر قرار خواهند گرفت شامل نظارت سختگیرانه‌ تر بر پروژه‌های EB-5، مبالغ سرمایه گذاری و عدم کارایی نحوه پردازش ویزا می شود. بسیار محتمل است که حداقل مبلغ سرمایه گذاری ویزای سرمایه گذاری EB-5 به ۱.۳۵ میلیون دلار آمریکا افزایش یابد.
ادامه
مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

هدف ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس تقویت اقتصاد این کشور از طریق تشویق بهترین های جهان به پیوستن به بازارهای غنی و متنوع انگلیس است. البته در سال های اخیر مقامات انگلیسی شاهد سوء استفاده متقاضیان از برنامه ویزای کارآفرینی انگلیس بوده اند. با در نظر گرفتن نرخ بالای عدم قبولی درخواست ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس و بررسی دقیق جهت کشف سوء استفاده از این ویزا، مهم است که متقاضیان با آگاهی کامل خود را برای پروسه آماده نمایند. در این مقاله به نکاتی اشاره میکنیم که از رد درخواست کارآفرینان واقعی برنامه ویزای کارآفرینی انگلیس جلوگیری می‌کند و به بررسی سوالات رایج در زمان مصاحبه می پردازیم.
ادامه
گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه تابعیت بین المللی

گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه تابعیت بین المللی

برنامه اخذ تابعیت گرانادا از طریق سرمایه گذاری که در سال ۲۰۱۳ توسط دولت گرانادا آغاز شد، ستاره در حال طلوع دنیای مهاجرت و تابعیت بوده است. این ادعا در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ اثبات شد: برنامه اخذ تابعیت گرانادا با رای هیاتی از کارشناسان برنده عنوان "بهترین برنامه تابعیت بین المللی" در مراسم اهدای جوایز فوروم HNWI روسیه شد.
ادامه
پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی

پرتغال ستاره در حال طلوع سرمایه گذاران بین المللی

برنامه مجوز اقامت طلایی پرتغال یکی از دست‌یافتنی ترین طرح های اعطای اقامت برای سرمایه گذاران بین المللی است. با انجام سرمایه گذاری به مبلغ ۳۵۰ هزار یا ۵۰۰ هزار یورو، بسته به نوع ملک، سرمایه گذار می تواند برای دریافت اقامت خود و اعضای خانواده اش اقدام کند و در صورت موفقیت می‌توانند در پرتغال زندگی و کار کرده و حق سفر بدون ویزا در منطقه شنگن خواهند داشت.
ادامه
حذف شرط اسپانسرشیپ دو ساله خانواده توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا

حذف شرط اسپانسرشیپ دو ساله خانواده توسط اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا

اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا اعلام کرد که شرط دو سال اسپانسرشیپ خانواده از این پس وجود ندارد. این شرط همسرها یا پارتنرهای اسپانسر شده را موظف می‌کرد با اسپانسر خود به مدت حداقل دو سال زندگی کنند تا بتوانند وضعیت اقامت دائم خود را در کانادا حفظ نمایند. تغییر اخیر در سیاست مهاجرتی کانادا به دلیل نگرانی برای افراد اسپانسر شده ای به وجود آمده که به خاطر ترس از دست دادن اقامت کانادا مجبور هستند به رابطه با اسپانسر خود ادامه داده و مورد سوء استفاده قرار گیرند.
ادامه
مطالعه خبرهای بیشتر

تجربیات مشتریان کنکاش

مشاهده تجربیات دیگر مشتریان
دریافت خبرنامه کنکاش از طریق کانال تلگرام عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش