آیا شما نیز به دنبال شهروند جهانی شدن هستید؟

یک یا دو روش زیر شاید جوابگوی کنکاش شما در رابطه با نیازتان برای داشتن خانه دوم به هر دلیل باشد.
با توجه به نیازهای سریع و دراز مدت متقاضیان، شرکت کنکاش، برنامه های مهاجرتی را به گروه های زیر تقسیم می نماید تا رهنمون شما در انتخاب برنامه مناسب باشد.

گروه 1 : اقامت تا شهروندی

آیا به دنبال گزینه ای پر سرعت برای اخذ اقامت در یک کشور اروپایی هستیم، اما نمی توانیم برای حفظ اقامت، کشورمان را ترک کرده و در کشور جدید ساکن شویم؟ یا شاید می خواهیم برای همیشه مهاجرت کنیم و در کشوری به دور از دغدغه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با دسترسی به سطح بهداشت و تحصیلات بالاتر برای فرزندانمان زندگی کنیم.

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا

مهاجرت به اسپانیا

اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک در اسپانیا انجام می شود. در ابتدا شما یک اقامت موقت دو ساله دریافت خواهید کرد که از آن پس قابل تمدید است. احتیاجی به زندگی کردن در اسپانیا نیست، تنها باید ملک را در اسپانیا نگاه دارید. اخذ پاسپورت اسپانیا تنها بعد از ده سال و در صورتی که حداقل سالانه 6 ماه را در اسپانیا گذرانده باشید ممکن می باشد.
اطلاعات بیشتر
اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اقامت اسپانیا از طریق تمکن مالی

اخذ مجوز اقامت اسپانیا از روش تمکن مالی مختص افرادی است که بتوانند نشان دهند از محل کسب و کار، سرمایه گذاری یا هر منبع دیگری درآمدی معادل حداقل چهار برابر شاخص درآمد در اسپانیا دارند که در حال حاضر 532 یورو در ماه است. در این روش متقاضی باید با ارائه اسناد معتبر به دولت اسپانیا نشان دهد که برای زندگی در این کشور بدون کار کردن دارای استطاعت مالی کافی است. اخذ اقامت موقت اسپانیا از این طریق حدود سه ماه به طول می انجامد.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال

مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری ( ویزای طلایی پرتغال) با سرمایه گذاری به مبلغ 350,000 یورو یا 500.000 یورو در بخش املاک امکان پذیر است. ویزای طلایی پرتغال را می توان هر دو سال تمدید کرد اما برای هر بار تمدید باید دو هفته در کشور پرتغال بمانید. قوانین ویزای طلایی پرتغال در جولای 2015 تعییر یافت و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد، از جمله خرید ملکی به ارزش حداقل 350.000 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال یا ملکی که در مناطق بازسازی شهری جهت نوسازی قرار داشته باشد.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای مناسب به منظور اخذ اقامت دائم این کشور و اتحادیه اروپا است. قبرس صدور شهروندی کامل را ظرف مدت حداکثر 2 تا 3 ماه تضمین کرده است. دارندگان پاسپورت این کشور می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به کانادا نیز معاف هستند.
اطلاعات بیشتر

گروه 2: پاسپورت

گذشته از نیازمان به "داشتن خانه دوم به هر دلیل "، آیا در حال حاضر تنها به یک پاسپورت نیاز داریم تا برای ملاقات های کاری خود بتوانیم با سرعت و بدون نیاز به ویزا سفر کنیم؟

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

مهاجرت به قبرس

اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای مناسب به منظور اخذ اقامت دائم این کشور و اتحادیه اروپا است. قبرس صدور شهروندی کامل را ظرف مدت حداکثر 2 تا 3 ماه تضمین کرده است. دارندگان پاسپورت این کشور می توانند به صورت آزادانه در هر قسمتی از اتحادیه اروپا زندگی و یا کار کنند. ضمناً از دریافت ویزا برای ورود به کانادا نیز معاف هستند.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به گرانادا

مهاجرت به گرانادا

مهاجرت به گرانادا

دریافت پاسپورت گرانادا از طریق سرمایه گذاری از روش های مختلفی امکان پذیر است. گرانادا با داشتن بازار عظیم توریست کانادا، امریکا و اروپا تقاضای جهانی را برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال شرایط مناسب سرمایه‌گذاری و پاسپورت دوم هستند افزایش داده است.
اطلاعات بیشتر
مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا

برای دریافت پاسپورت دومینیکا از طریق سرمایه گذاری دو روش پرداخت کمک بلاعوض به دولت دومینیکا و خرید ملک در پروژه های تعیین شده در دومینیکا وجود دارند. داشتن پاسپورت و تابعیت دومینیکا، به دست آوردن تابعیت کشوری است که به فرد اجازه سفر به بسیاری از کشورها را بدون نیاز به دریافت ویزا می دهد و برای متقاضی فرصت تجارت آزادانه با تمام جهان، افتتاح انواع حساب های بانکی و اعتباری و گذر از محدودیت های بین المللی پیش رو را مهیا می‌کند.
اطلاعات بیشتر

درباره کنکاش

شرکت کنکاش، ارائه دهنده خدمات مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ، در سال 1374 با هدف عرضه خدمات حقوقی به متقاضیان مهاجرت سرمایه‌گذاری که قصد شهروند جهانی‌ شدن را دارند، همزمان در تهران و تورنتو تأسیس گردید. مدیریت شرکت کنکاش با 30 سال تجربه در زمینه مهاجرت سرمایه گذاری مفتخر است خدمات منحصر به فرد خود را به متقاضیان مهاجرت امریکا ،کانادا ، اروپا و جزایر کارائیب عرضه کند.

آخرین خبرها

تجربیات من درباره خرید پاسپورت دوم از کشور دومینیکا

تجربیات من درباره خرید پاسپورت دوم از کشور دومینیکا

روش های مختلفی برای دریافت پاسپورت دوم وجود دارد، از جمله داشتن اجدادی که تبعه یک کشور خارجی باشند، ازدواج با یک تبعه خارجی، اقامت در یک کشور خارجی و یا در صورت عجله، خرید مستقیم پاسپورت دوم از طریق سرمایه گذاری. در حال حاضر تنها دو کشور وجود دارند که می توان بدون شرط اقامت فیزیکی، تابعیت آنها را دریافت نمود: گرانادا و دومینیکا.
ادامه
ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه برای مهاجرت می کنند

ده دلیلی که پرتغال را تبدیل به بهترین گزینه برای مهاجرت می کنند

چنانچه کشورهای دیگری غیر از پرتغال را جهت مهاجرت در نظر دارید، مطلب زیر را مطالعه فرمایید تا از ده دلیلی آگاه گردید که ممکن است باعث شوند پرتغال را به عنوان بهترین گزینه جهت اخذ اقامت و تابعیت در نظر بگیرید.
ادامه
اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

اخذ اقامت پرتغال از طریق برنامه ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی پرتغال یک برنامه اقامت از طریق سرمایه گذاری است که تحت آن به اتباع خارجی که در پرتغال سرمایه‌گذاری انجام دهند، مجوز اقامت پرتغال اعطا می‌شود. این مجوز اقامت در سیستم مرکزی حوزه شنگن ثبت می‌شود و دارنده آن می‌تواند بدون نیاز به ویزا به کلیه کشورهای اروپایی وارد شود. پس از پنج سال به شرطی که متقاضی به زبان پرتغالی در سطح ابتدایی تسلط داشته باشد، می‌تواند به سرمایه‌گذاری خاتمه داده و اقامت دائم پرتغال را دریافت نماید و در پایان سال ششم نیز می تواند برای اخذ تابعیت پرتغال اقدام کند.
ادامه
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه های استانی

اکثر استانهای کانادا می توانند متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری را برای برنامه های استانی خود (PNP) نامزد نمایند. در این مقاله به مقایسه برنامه های تجاری و کارآفرینی حال حاضر استان های کانادا پرداخته ایم. البته استان کبک در برنامه های استانی کانادا شرکت نمی‌کند. طبق توافقی که دولت کبک و دولت کانادا با یکدیگر انجام داده اند، استان کبک شرایط انتخابی مخصوص به خود را برای تمام شاخه‌های مهاجرت اقتصادی تعیین نموده است.
ادامه
شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

شرایط اخذ اقامت دائم و تابعیت پرتغال

پس از پنج یا شش سال دارا بودن اقامت قانونی پرتغال (اجباری به اقامت فیزیکی در پرتغال نیست) می توانید به ترتیب برای اخذ اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال اقدام نمایید، به شرطی که در سطح ابتدایی به زبان پرتغالی مسلط باشید.
ادامه
آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

آزمون زبان پرتغالی برای متقاضیان اخذ اقامت پرتغال

اثبات دانش زبان پرتغالی در سطح مبتدی برای کلیه متقاضیان اقامت دائم پرتغال یا تابعیت پرتغال ضروری می باشد. گواهی مورد نیاز، مدرک مهارت زبان سطح A2 بر طبق استاندارد CEFR است. در صورتی که متقاضی نتواند دانش زبان خود را اثبات کند، مجوز اقامت موقت او تا زمان تحقق این شرط تمدید خواهد شد. در صورتیکه مجوز اقامت موقت متقاضی از نوع ویزای طلایی پرتغال باشد، تا زمانی که پروژه سرمایه گذاری حفظ گردد اقامت او هر دو سال تمدید خواهد شد.
ادامه
اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی

اقامت پرتغال: بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی

شهر ساحلی آلگاروه که سکونتگاه بیش از ۱۰۰ هزار مهاجر بازنشسته است، بهترین مکان دنیا برای زندگی و بازنشستگی است که هیچکس راجع به آن حرفی نمی زند. در این نوشتار به دلایلی می پردازیم که نشان می دهند آلگاروه نه تنها یکی از برترین گزینه های زندگی در اروپاست، بلکه در واقع بهترین مکان دنیا در حال حاضر برای زندگی و گذارندن دوران بازنشستگی است. این اطلاعات می تواند برای افرادی که علاقمند به مهاجرت به پرتغال و اخذ اقامت پرتغال هستند، مفید واقع گردد.
ادامه
تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷

تمدید برنامه ویزای EB-5 آمریکا تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷

برنامه ویزای سرمایه گذاری EB-5 آمریکا تا تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۷ تمدید شده است. اداره مهاجرت و تابعیت آمریکا و قانونگذاران در حال تلاش برای پیاده سازی اقدامات اصلاحی در برنامه ویزای EB-5 هستند. مسائلی که مورد تغییر قرار خواهند گرفت شامل نظارت سختگیرانه‌ تر بر پروژه‌های EB-5، مبالغ سرمایه گذاری و عدم کارایی نحوه پردازش ویزا می شود. بسیار محتمل است که حداقل مبلغ سرمایه گذاری ویزای سرمایه گذاری EB-5 به ۱.۳۵ میلیون دلار آمریکا افزایش یابد.
ادامه
مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

مهاجرت به انگلیس از طریق ویزای کار آفرینی Tier 1

هدف ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس تقویت اقتصاد این کشور از طریق تشویق بهترین های جهان به پیوستن به بازارهای غنی و متنوع انگلیس است. البته در سال های اخیر مقامات انگلیسی شاهد سوء استفاده متقاضیان از برنامه ویزای کارآفرینی انگلیس بوده اند. با در نظر گرفتن نرخ بالای عدم قبولی درخواست ویزای کارآفرینی Tier 1 انگلیس و بررسی دقیق جهت کشف سوء استفاده از این ویزا، مهم است که متقاضیان با آگاهی کامل خود را برای پروسه آماده نمایند. در این مقاله به نکاتی اشاره میکنیم که از رد درخواست کارآفرینان واقعی برنامه ویزای کارآفرینی انگلیس جلوگیری می‌کند و به بررسی سوالات رایج در زمان مصاحبه می پردازیم.
ادامه
گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه تابعیت بین المللی

گرانادا برنده جایزه بهترین برنامه تابعیت بین المللی

برنامه اخذ تابعیت گرانادا از طریق سرمایه گذاری که در سال ۲۰۱۳ توسط دولت گرانادا آغاز شد، ستاره در حال طلوع دنیای مهاجرت و تابعیت بوده است. این ادعا در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ اثبات شد: برنامه اخذ تابعیت گرانادا با رای هیاتی از کارشناسان برنده عنوان "بهترین برنامه تابعیت بین المللی" در مراسم اهدای جوایز فوروم HNWI روسیه شد.
ادامه
مطالعه خبرهای بیشتر

تجربیات مشتریان کنکاش

مشاهده تجربیات دیگر مشتریان
عضویت در کانال تلگرام شرکت مهاجرتی کنکاش